مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

خواص گلابی برای سلامتی

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


خواص گلابی، این میوه خوشمزه و خوش طعم، از قدیم الایام مورد استفاده قرار می گرفته است. گلابی انواع مختلفی دارد. گلابی را می توان نرم یا ترد خورد. خواص گلابی و طعم لذیذ آن، این میوه را به میوه ای دوست داشتنی و محبوب تبدیل کرده است.

به گزارش Vertop، این میوه مفید سرشار از مواد مغذی و بسیاری از ترکیبات گیاهی مفید است. گلابی نه تنها یک میوه خوشمزه است، بلکه فواید بسیاری برای سلامتی دارد که توسط منابع علمی تایید شده است. در این مقاله اطلاعات ارزشمندی در مورد خواص گلابی با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

ارزش غذایی گلابی

گلابی، به ویژه آنهایی که پوست قرمز دارند، حاوی کاروتنوئید، فلاونوئید و آنتوسیانین هستند. یک گلابی متوسط ​​با وزن 178 گرم مواد مغذی زیر را به بدن می رساند:

ارزش غذایی گلابی

همین مقدار گلابی نیز مقادیر کمی اسید فولیک، پروویتامین A و نیاسین را فراهم می کند. اسید فولیک و نیاسین برای عملکرد سلولی و تولید انرژی مهم هستند، در حالی که پروویتامین A از سلامت پوست و بهبود زخم حمایت می کند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *