مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

خوراک مرغ را با این روش جدید بپزید و لذت ببرید!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک غذاها غذاهای متنوعی هستند که با انواع غذاها مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و روش های مختلف طبخ تهیه می شوند و در سفره ایرانیان جای خود را دارند. پیش غذاها معمولاً غذاهای سبکی هستند که برای شام سرو می شوند و برای کسانی که رژیم دارند یا نیاز به خوردن وعده های غذایی سبک و کم کالری دارند بسیار مناسب است. خوراک مرغ یکی از لذیذترین غذاهایی است که معمولاً در سفره ایرانیان حضور پررنگی دارد و یکی از انواع غذاهای حاضر به حساب می آید. روش های مختلفی برای تهیه خوراک مرغ وجود دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای خوشمزه مرغ و قارچ را به شما آموزش دهیم که بسیار متفاوت است و طعم خاصی دارد که باید یک بار آن را امتحان کنید پس در ادامه این مطلب این غذای خوشمزه و متفاوت را به شما آموزش می دهیم. ، یک غذای مرغ

مواد لازم

فیله مرغ: 4 عدد
سیب زمینی سرخ کرده: 4 عدد
قارچ: 250 گرم
پیازچه: 5 شاخه
خامه صبحانه: 100 گرم
کره: 50 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آرد: 1 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا سیب زمینی های تقلبی را با پوست از وسط نصف کنید و در آب جوش بریزید و مقداری نمک اضافه کنید تا سیب زمینی ها حدود 10 دقیقه بجوشد و نیم پز شوند سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد کره و روغن زیتون را در ماهیتابه عمیقی بریزید تا کره آب شود سپس پیازهای خرد شده را با سیر رنده شده اضافه کنید و مواد را حدود سی ثانیه تفت دهید. حالا قارچ های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز و سیر تفت دهید سپس سیب زمینی تقلبی را به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا با هم سرخ شوند.

ورقه های مرغ را با کمی روغن زیتون در تابه ای دیگر سرخ کنید سپس به مواد داخل تابه اضافه کنید. روی مواد کمی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا بریزید و هم بزنید. حالا آرد را در قابلمه کوچکی بریزید و یک دقیقه تفت دهید سپس شیر را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا آرد و شیر کاملا با هم مخلوط شوند سپس این مخلوط را به مواد اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا غذا بجوشد و غلیظ شود. بعد از نیم ساعت خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید تا با خوراک مخلوط شود. بعد از 5 دقیقه جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید. این غذای مرغ خوشمزه و متمایز در این مرحله آماده سرو است، لذت ببرید.

نکات مهم

1- برای تهیه این غذا اگر سیب زمینی سرخ کرده ندارید یک عدد سیب زمینی متوسط ​​را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

2- قارچ طبیعت گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و غیره است. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. در خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ تازه نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های شناسایی قارچ های سالم این است که کمی سنگین باشند. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، ناسالم است. کلاهک قارچ سالم نباید ترک داشته باشد. همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما به صورت پخته مصرف کنید. برای تهیه این خوراک مرغ بهتر است از قارچ های سایز کوچک استفاده کنید و قارچ ها را به درستی در خوراک قرار دهید.

3- روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی بسیاری از افراد دارد. اما به دلیل قیمت بالای روغن زیتون خالص، معمولاً هنگام بازاریابی آن را با روغن های معمولی مخلوط می کنند. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، افرادی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند اغلب از خود می پرسند که چگونه روغن زیتون معتبر را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون کار آسانی نیست. اما کارشناسان سه روش برای تشخیص روغن زیتون به شرح زیر ارائه کردند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب، بهتر است ابتدا بوی آن را استشمام کنید. روغن زیتون خوب بسته به نوع زیتون یا زمان برداشت آن باید بوی زیتون، سیب یا علف تازه داشته باشد. بنابراین اگر بوی فلز به مشام می رسد، می دانید که روغن بی کیفیت یا خراب است.

2- راه دوم تشخیص روغن زیتون اصل، چشیدن آن است. اگر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و با استنشاق هوا آن را ببلعید، پس از چند لحظه باید تلخی و ادویه قوی را در گلوی خود احساس کنید. تا گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. تنها بعد از یک دقیقه تلخی و ادویه آن از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن وجود چربی را در دهان خود احساس نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در پایان تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان او را فریب داد.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *