این خوراکیها را در مایکروویو گرم نکنید
۱ دقیقه خوانده شدهاما همه چیز نباید به مایکروویو برود. برخی از غذاها، نوشیدنی ها و ظروف می توانند سموم را آزاد کنند، بسوزانند و حل شوند.
به گزارش سایت همشهری آنلاین، برخی از این غذاها جزو غذاهایی هستند که معمولا روزانه می خوریم و حتی ممکن است امروز صبح یکی از آنها را در مایکروویو گرم کرده باشید. فقط به این دلیل که اتفاق بدی رخ نمی دهد به این معنی نیست که اتفاق نمی افتد، بنابراین با دور نگه داشتن این غذاها از مایکروویو از خود و دیگران محافظت کنید.
تخم مرغ آب پز
آیا از خوردن تخم مرغ سرد به عنوان میان وعده ظهر خسته شده اید، بنابراین می توانید آن را به مدت 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. در ابتدا همه چیز خوب به نظر می رسد تا زمانی که تخم مرغ شکسته و منفجر شود. بخار حاصل از حرارت دادن مایکروویو نمی تواند از سفیده تخم مرغ خارج شود، بنابراین فشار زیاد می شود. هنگامی که یک تخم مرغ را می برید (یا بدتر از آن، گاز می گیرید)، بخار فورا آزاد می شود. انفجار حاصل ممکن است شما را بسوزاند.
روش گرم کردن: تخم مرغ را قبل از گرم کردن در مایکروویو به چهار قسمت تقسیم کنید. اگر چند دقیقه وقت دارید، آن را در یک فنجان آب داغ بریزید و بگذارید 3-5 دقیقه بماند.
سیب زمینی کهنه
نگران نباشید، هنوز هم می توانید سیب زمینی را به سرعت در مایکروویو بپزید. اما اگر تصمیم گرفتید بعداً آن را دوباره گرم کنید، باید اقداماتی را برای جلوگیری از سمی شدن آن انجام دهید. سیب زمینی اغلب حاوی کلستریدیوم بوتولینوم، یک باکتری مسموم کننده غذایی است. وقتی سیب زمینی ها پخته می شوند و بلافاصله در یخچال قرار نمی گیرند، هاگ های باکتری ها می توانند تکثیر شوند. گرم کردن مجدد سیب زمینی در مایکروویو همچنین باکتری ها را از بین نمی برد، بنابراین سیب زمینی های گرم شده در مایکروویو به راحتی می توانند باعث ناراحتی معده شوند.
روش گرم کردن مجدد: سیب زمینی پخته شده را که نمی خورید در اسرع وقت در یخچال قرار دهید. قبل از گرم کردن مجدد در فر، ساعت ها در دمای اتاق نگذارید. نکته کلی: سیب زمینی را در فویل آلومینیومی نپزید.
گوشت فرآوری شده
بیکن، هات داگ، گوشت ناهار و سوسیس باید روی اجاق گاز یا فر پخته شوند، نه در مایکروویو. حرارت دادن محصولات گوشتی فرآوری شده منجر به تشکیل محصولات اکسیداسیون کلسترول (COP) می شود. تحقیقات نشان میدهد که این ممکن است با التهاب، تجمع پلاک در شریانها و سایر شرایط سلامتی مرتبط باشد.
نحوه گرم کردن مجدد: یک مطالعه نشان داد که کباب کردن باعث افزایش اکسیداسیون کلسترول در گوشت نیز می شود، بنابراین پختن یا کباب کردن ممکن است ایمن ترین گزینه باشد.
یک فنجان آب
گرم کردن آب برای چای در مایکروویو بسیار سریعتر از انتظار برای جوشیدن کتری است، اما زمان صرفه جویی ممکن است برای شما هزینه زیادی داشته باشد. آبی که خود به خود در مایکروویو گرم می شود می تواند به سرعت بسیار داغ شود. اگرچه ممکن است هیچ حبابی نبینید، اما اضافه کردن یک چای کیسه ای، قاشق یا حتی هم زدن آب به سرعت آنها را ایجاد می کند. در موارد نادر، ممکن است شیشه حاوی آب داغ در مایکروویو منفجر شود.
نحوه گرم کردن: اجازه دهید کتری کار را انجام دهد. اگر اجاق گاز در دسترس ندارید، گزینه برقی را در نظر بگیرید.
سس گوجه فرنگی
گرم کردن سس کچاپ در مایکروویو اغلب باعث متلاشی شدن آن می شود. گرما و بخار تولید شده در حین حرارت دادن به سختی از مواد غلیظ سس خارج می شود. بخار آنقدر جمع می شود که به اندازه ای قوی باشد که سس را روی دیواره های مایکروویو اسپری کند. در برخی موارد، سس ممکن است هنگام هم زدن منفجر شود که می تواند منجر به سوختگی و لکه روی لباس شود.
روش گرم کردن: سس را در یک تابه کوچک روی اجاق گاز داغ کنید. این اجازه می دهد تا یکنواخت گرم شود و از ایجاد بخار جلوگیری می کند و هم زدن را آسان تر می کند.
انگور
یک کاسه بلغور جو دوسر را در حالی که آن را با یک مشت انگور تزئین می کنید در مایکروویو قرار ندهید. انگور به شدت گرم می شود و تفاله شکر به سرعت به پلاسمای مذاب تبدیل می شود. در نتیجه، دانه های انگور می توانند در مایکروویو منفجر شوند.
روش حرارت دادن: اگر می خواهید انگور را گرم کنید، چند دقیقه در فر تفت دهید. انگورها نیز به سرعت در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط گرم می شوند.
فلفل قرمز تند
فلفل تند قرمز، نارنجی یا سبز حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که در مایکروویو به هوا تبخیر می شود. در نتیجه باز کردن درب مایکروویو شما را در معرض بخاراتی قرار می دهد که می تواند ریه ها، گلو، چشم ها و بینی شما را تحریک کرده و بسوزاند.
روش گرم کردن: فلفل ها را به جای مایکروویو کبابی یا تفت دهید.
fararu به نقل از همه در یک