مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

طرز تهیه دسر هویج، یک دسر آسان و خوشمزه

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک شیرینی ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین غذاها در سراسر جهان هستند. دسرها جزء ثابت مهمانی ها و یکی از منوی اصلی خوشمزه رستوران ها هستند که معمولا بعد از غذا سرو می شوند. زیرا شیرینی موجود در آن به هضم بهتر غذا کمک می کند و یک عصرانه لذت بخش همراه با چای و قهوه محسوب می شود. دسرها در طعم های مختلفی مانند وانیلی، میوه ای، زعفرانی، شکلاتی و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. دسر هویج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از مخلوط هویج با پودر ژلاتین تهیه می شود. طرز تهیه این دسر خوشمزه بسیار آسان است و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. اگر می خواهید یک دسر هویج خوشمزه و آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با توضیح دسر هویج با ما همراه باشید.

مواد لازم

هویج: 1 کیلو
شکر: 300 گرم
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: مقدار لازم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا هویج ها را برش داده و در قابلمه مناسبی بریزید سپس یک فنجان آب اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا هویج ها پخته و کاملا نرم شوند. هویج پخته شده را آبکش کنید و در ظرفی بریزید و با چرخ گوشت له کنید تا خنک شود. پودر ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری یا سماور در حال جوش قرار دهید تا به روش بام ماری حل شود سپس به هویج له شده اضافه کنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا کف قالب را کمی چرب کنید سپس مخلوط نبات را داخل قالب بریزید و به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار دهید تا نبات سفت شود. بعد از گذشت این مدت دسر را از یخچال خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید و روی دسر را با پودر نارگیل تزئین کنید.

نکته مهم
ژلاتین ماده ای بی رنگ و بی مزه است که از کلاژن موجود در برخی از قسمت های بدن حیوان به دست می آید. همیشه از روش بن ماری برای حل کردن پودر ژلاتین استفاده کنید. به این ترتیب کاسه حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین را در دمای خیلی بالا ذوب کنید، بوی نامطبوعی از آن خارج می شود. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین باید در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود. پس از بازکردن بسته حاوی پودر ژلاتین تا 6 ماه فرصت دارید تا از آن استفاده کنید که پس از این مدت خاصیت خود را از دست می دهد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *