مجله اینترنتی همه در یک

رسانه تخصصی اینترنتی همه در یک

مرغ گیلاس؛ خوشمزه ترین مرغی که تا حالا خوردم!

۱ دقیقه خوانده شده

تبلیغات بنری


همه در یک مرغ یکی از پرمصرف ترین پروتئین های سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده های ایرانی است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز استفاده می شود. از مرغ در انواع خورش ها، خورش ها، سالادها، فست فودها و غذاها استفاده می شود اما بیشتر به دلیل استفاده از آن به عنوان غذای اصلی و به صورت خورش معروف است. همیشه دستورهای زیادی برای تهیه مرغ لذیذ و لذیذ وجود دارد و هرکسی ممکن است روش مخصوص به خود را برای پخت مرغ داشته باشد. اگر از تهیه مکرر مرغ خسته شده اید و می خواهید مرغ را به روشی جدید برای خود و خانواده تان تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید زیرا می خواهیم مدلی برای پخت مرغ به شما آموزش دهیم که با خوردن آن شگفت زده خواهید شد. . در این روش مرغ با گیلاس پخته می شود که طعم بی نظیری به مرغ می دهد پیشنهاد می کنیم این مرغ گیلاسی خوشمزه را امتحان کنید و از آن لذت ببرید تا فصل آلبالو به پایان برسد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ با گیلاس همراه ما باشید.

عناصر

مرغ: 3 عدد
پیاز: ۲ عدد
آلبالو بدون هسته: 1 فنجان
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم

نحوه تهیه

برای تهیه این مرغ خوشمزه ابتدا تکه های مرغ را با کمی زردچوبه و نمک مزه دار کنید سپس کمی روغن داخل تابه بریزید و تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید و در کنار مرغ قرار دهید تا سرخ شود. وقتی پیازها روشن و طلایی شد، زردچوبه، فلفل، نمک و پاپریکا را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و رب را یک دقیقه تفت دهید. سپس آلبالوهای بدون هسته را در تابه بریزید و شکر را اضافه کنید. حالا یک فنجان آب جوش بریزید و درب تابه را ببندید و حدود یک ساعت بگذارید تا مرغ پخته شود و سوپ جا بیفتد. مرغ گیلاسی خوشمزه در این مرحله آماده سرو است می توانید آن را با سس کچاپ زعفرانی میل کنید.

نکات مهم
1- این غذا به دلیل وجود آلبالو ترش است. اگر غذای ترش دوست ندارید می توانید مقدار شکر را زیاد کنید و اگر غذای ترش دوست دارید می توانید مقدار شکر را به دلخواه کم یا حذف کنید.

2- برای پخت این غذا می توانید از سینه، ران یا فیله مرغ استفاده کنید. هنگامی که می خواهید مرغ بخرید، حتماً مکان های اتصال مانند ران ها و بال ها را بررسی کنید. زیرا فساد و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها از قبل مشخص شده است. اگر این قسمت ها بوی بد می دهند؛ یعنی مرغ تازه نیست. مراقب باشید مرغی را که خیلی خیس است انتخاب نکنید. رطوبت بیش از حد مرغ نشان می دهد که مرغ قبلا منجمد شده است. اگر از مرغ بسته بندی شده استفاده می کنید، حتما تاریخ را چک کنید و مطمئن شوید که خون در آن وجود ندارد. به طور کلی مرغ تازه برای تهیه این غذا مناسب تر است.

3- اگر بخواهیم کاربرد انواع پیاز را به اختصار توضیح دهیم باید از پیاز زرد شروع کنیم که معروف ترین اعضای خانواده پیاز هستند. این پیاز بهترین انتخاب برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً شبیه پیاز قرمز است و می توان آن را به صورت خام و یا در سالاد مصرف کرد. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به دلیل رنگ زیبایی که دارد می توان از آن برای تزیین ظرف غذا استفاده کرد. علاوه بر این، انتخاب خوبی برای باربیکیو، سالاد و ساندویچ است. پیاز قرمز طعم کافی به غذا نمی دهد. بنابراین معمولاً برای پخت و پز استفاده نمی شوند.

تبلیغات بنری

fararu به نقل از همه در یک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *