طرز تهیه خوشمزهترین کیک سیب و دارچین را اینجا بخوانید!
۱ دقیقه خوانده شدههمه در یک کیک ها یک دسر و عصرانه خوشمزه و لذیذ در سراسر دنیا هستند که با میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به دلیل عطر میوه های تازه به کار رفته در آن ها بسیار پرطرفدار هستند و همیشه محبوب هستند. کیک سیب دارچینی یک کیک خشک و میوه ای است که طعم بسیار لذیذی دارد و وقتی در فر پخته می شود عطر هل و دارچین تمام خانه را پر می کند. کیک سیب دارچینی یک انتخاب عالی و خوشمزه برای شام و مهمانی هاست و روش های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در این مطلب می خواهیم بهترین طرز تهیه کیک دارچینی سیب را به شما آموزش دهیم تا طعم شگفت انگیز این کیک خوشمزه را تجربه کنید پس این آموزش را از دست ندهید و تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
آرد سفید شیرین: 350 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 170 گرم
شیر: 300 گرم
کره آب شده: 110 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
وانیل مایع: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه میانی کیک
سیب متوسط: 3 عدد
شکر: 40 گرم
دارچین: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه رویی کیک
شکر قهوه ای: 100 گرم
دارچین: 2 قاشق غذاخوری
کره آب شده: 80 گرم
طرز تهیه
ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی برش بزنید و در ظرفی بریزید سپس شکر و دارچین را روی آن ها بریزید و هم بزنید و کاسه را کنار بگذارید.
در مرحله بعد شکر قهوه ای، دارچین و کره ذوب شده خنک شده را در ظرفی جداگانه ریخته و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند و کاسه را کنار می گذاریم.
در این مرحله باید خمیر کیک را آماده کنید. ابتدا تخم مرغ ها را با وانیل و شکر در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها کرم رنگ و شفاف شوند. در مرحله بعد کره ذوب شده و خنک شده را با شیر به مواد قبلی اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید تا مخلوط شوند. در آخر آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کرده و سه بار الک کردید کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با همزن در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مخلوط کیک مخلوط شود. حالا مخلوط سیب، شکر و دارچین را که قبلا آماده کرده بودید به مخلوط کیک اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا با مخلوط کیک ترکیب شود. کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بگذارید سپس مخلوط کیک را داخل آن بریزید. در مرحله آخر مخلوط دارچین و کره و شکر قهوه ای را که از قبل آماده کردید روی سطح مایه کیک بریزید و با قاشق خوب پخش کنید. حالا قالب کیک را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (مناسب فرهای برقی و دستگاه های سنجش دما با دمای 170 درجه) که قبلاً گرم کرده اید قرار دهید تا کیک بپزد و پف کند. بعد از این مرحله کیک سیب و دارچینی خوشمزه شما آماده است می توانید بعد از سرد شدن آن را از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.
نکات مهم برای تهیه هر نوع کیک در منزل
1- برای تهیه کیک، مواد را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا به دمای محیط برسند.
2- دما و زمان پخت معمولا بسته به فرها متفاوت است. به عنوان مثال، اگر در دستور پخت 175 درجه به مدت 45 دقیقه گفته شود، ممکن است در فر خود در آن دما و مدت زمان به نتیجه دلخواه نرسید. البته در این مورد نگران نباشید. با چند بار استفاده از فر، دما و زمان مناسب برای پخت کیک در فر را خواهید یافت.
با این حال، به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستور پخت معمولا به فر برقی بستگی دارد. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دما را بین 10 تا 20 درجه سانتیگراد بالاتر قرار دهید. اما دمای ذکر شده بستگی به فر شما دارد. باید نگران باشی با چند بار امتحان از دما و زمان پخت مطلع خواهید شد. همیشه بعد از اینکه مواد را آماده کردید و روی میز کار گذاشتید، فر را قبل از شروع کار روشن کنید. زیرا برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا زمانی که می خواهید کیک را در فر قرار دهید، فر کاملا گرم شود.
3- سعی کنید ترازوی دیجیتال و ترازو پخت استاندارد تهیه کنید. زیرا در تهیه کیک و دسر اندازه گیری دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.
4- همیشه در حین هم زدن تخم مرغ ها چندین بار همزن را خاموش کنید و محیط کاسه را با قاشق تمیز کنید و داخل کاسه بریزید تا تخم مرغی داخل کیک نماند. در غیر این صورت، با وجود استفاده از وانیل یا اسانس، کیک همچنان بوی تخم مرغ خواهد داشت.
5- آرد و سایر مواد خشک مانند پودر کاکائو را همیشه 3 بار الک کنید تا هر کیکی بپزد. این باعث هوادهی و شل شدن آرد می شود. در نتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. نکته مهم دیگری که در مورد آرد باید به آن توجه کرد، کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل بسته به کیفیت آرد ممکن است مقدار آن کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه کنید. اگر دیدید که بافت کیک جامد شده است. اما هنوز مقداری آرد وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کردید کافیه و بقیه رو اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کنید؛ اما شما احساس کردید که مواد کیک هنوز به غلظتی که باید می رسید نرسیده است. یعنی باید آرد بیشتری اضافه کنید. بنابراین، شما همیشه به مقدار آرد ذکر شده در دستور تهیه می کنید. این مقدار بسته به کیفیت آرد ممکن است کم یا زیاد شود.
6- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کرد این است که به هیچ عنوان قبل از گذشت 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را بکنید، تمام تلاش شما بیهوده خواهد بود. چون کیک شما بالا نمی آید.
7- حتما قالب کیک را انتخاب کنید. اگر قالب در مقایسه با مواد خیلی کوچک یا خیلی بزرگ باشد، نتیجه خوبی نخواهید گرفت. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که هنگام ریختن مواد کیک داخل آن، یک سوم قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید اولین بار است که فرمت مناسب را درک نمی کنید. باید کیک را چندین بار آماده کنید تا چشمتان به اندازه ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
8- وقتی خواستید کیک را داخل قالب بریزید از وسط بریزید. سپس آن را در اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را در قالب بریزید تا مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش شوند.
9- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب نوع قالب است. قالب های متنوع و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک قالب می روید، به دلیل تنوع، ممکن است در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه انواع کیک که قیمت مناسب آنها نسبت به سایر قالب ها مشخص می شود، قالب های گالوانیزه هستند که معمولا از تمامی شیرینی فروشی ها می توانید تهیه کنید. این قالب ها در طرح ها و اشکال مختلف موجود هستند.